ilustracija: pas i konji ilustracija: pas i konji Milica Lukić

Kako se to radi u svetu: TERETANA I ZABAVIŠTE ZA PSE Истакнут

Аутор  maj 23, 2017

Teretana za pse? I zabavište za vašeg kućnog ljubimca, kada ste, zbog posla ili neke druge obaveze, odsutni od kuće? Mesto gde vaš pas može mnogo toga da nauči za nedelju-dve, da se socijalizuje, druži sa drugim psima, umori od trčanja i drugih zabavnih aktivnosti? I sve to pod budnim okom iskusnih kinologa i licenciranih dresera, po povoljnim cenama?

Zvuči, za naše prilike, vrlo neverovatno. Ali, ne i u Americi.

U srcu Fauntin Hilsa (Fountain Hills), gradića američkih bogatih ljudi, blizu Finiksa u Arizoni, nalazi se Allehunde Gym for Dogs, teretana, zabavište, trening centar i grumer za pse.

- Naš cilj je da našim brojnim klijentima i njihovim psima pružimo zaista vrhunsku uslugu. Kod nas svoje pse dovode naši sugrađani ili mi idemo po njih, svejedno… Ovde psi imaju potpunu brigu i zaštitu, smeštaj i hranu, mogu da se druže i igraju sa drugim psima, a vrlo često ih i treniramo, učimo osnovnom kućnom vaspitanju i redu, izvodimo na svakih sat vremena napolje. Dresuru sa psima radimo kolektivno ili pojedinačno, kod nas ili kod vlasnika, kako se dogovorimo... Dnevni boravak pasa u našem zabavištu i teretani osmislili smo tako da bude aktivan i zabavan ali i da bude pozitivno interaktivno iskustvo za sve učesnike, kako one velike tako i male pse, rasne ili mešance, svejedno - objašnjava Gerard Šafner, suvlasnik i direktor ovog trening centra, licencirani dreser i autor knjige na engleskom „Dobro radi sa svojim psom i on će dobro raditi za tebe”.

Naš sagovornik kaže da, kao i sve druge teretane i oni imaju različite vrste članstva. Možete izabrati između osnovnog, srebrnog, zlatnog ili platinijumskog članstva i svaka ova vrsta nudi različite opcije i kombinacije za dnevni boravak vašeg psa, dresuru, specijalne događaje i privilegije. Na pitanje da li se od ovoga može dobro živeti, odgovara da može. Naravno, pod uslovom da ste najbolji, da svoj posao radite stručno i savesno, vrhunski, na profesionalnom nivou...

 

 

 

 

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  1. Popularno
  2. Aktuelno
  3. Komentari

 

Kalendar

« Октобар 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31