Plastenik u okolini Pančeva Plastenik u okolini Pančeva Goran Đaković

Kako možete biti osigurani bez dodatnih troškova? Истакнут

Аутор  jan 21, 2017

Iako toga često nismo svesni, svima nam je potrebno osiguranje. Bez obzira da li ono je za naš posao, našu imovinu ili za sebe lično, ne možemo bez toga. Ali to je takođe jedna od onih stvari koje uglavnom kupujemo jer moramo, a ne nužno zato što želimo, ujedno ne shvatajući njegov značaj. I zbog toga teško da će osiguranje biti nešto oko čega ćemo biti previše oduševljeni. Ali pitanje osiguranja i posedovanja pravog osiguravajućeg pokrića u slučaju štetnog događaja je od vitalnog značaja. Znamo da vam ne bi palo na pamet da sami obavljate svoje pravne poslove ili medicinske testove. Pa zašto bi vaše osiguranje bilo drugačije? Ono može biti podjednako važno u zaštiti onoga do čega vam je stalo. Upravo to je mesto gde broker u osiguranju može da pomogne.

Prednosti korišćenja usluge brokera (posrednika) u osiguranju:

Ako do sada niste radili sa posrednikom u osiguranju, verovatno ste nesvesni mnogih koristi koje on može doneti vašem privatnom životu ili poslu. Kako bismo vaš život učinili lakšim, mi smo pripremili najbolje razloge za korišćenje brokera za sve vaše potrebe u osiguranju. Brokeri u osiguranju su objektivni i kvalifikovani stručnjaci za osiguranje, sa širokim iskustvom, razumevanjem i obukom koje jednostavno ne možete dostići ako kupujete osiguranje direktno. Brokeri stvaraju partnerski odnos sa svojim klijentima, obezbeđujući stručne savete i podršku, kao i brigu o svim detaljima ugovora o osiguranju, uključujući i isplatu štete. Ovo vam omogućava da se fokusirate na vaše poslovanje. Posrednik u osiguranju razume i procenjuje rizik, koristeći svoju stručnost da razmotri sve opcije i skroji pokriće koje odgovara riziku,  a po najpovoljnijoj ceni na tržištu. Brokeri pružaju personalizovanu uslugu, jer posvećuju vreme shvatanju vašeg poslovanja i izgradnji dugoročnih odnosa. Brokeri su objektivni stručnjaci, koji imaju pristup širokoj lepezi proizvoda osiguranja, kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Preduzeća se suočavaju sa širokim spektrom rizika, koji se usložnjavaju, uključujući i nove oblasti, kao što su sajber kriminal. Brokeri u osiguranju su na čelu ovog brzo napredujućeg okruženja osiguranja, gde razvijaju i prilagođavaju osiguravajuće pokriće, kako bi odgovorilo na ove promene. Brokeri su čvrsto na strani svojih klijenata, gde deluju kao advokati za osiguranje u svakom trenutku, posebno u slučaju nastanka štetnog događaja. Ovo može bitno smanjiti vaš nivo stresa u vreme krize. Posrednici (brokeri) u osiguranju moraju da dobiju saglasnost za poslovanje od strane Narodne banke Srbije. Licenca (Rešenje) NBS-a je znak potpuno kvalifikovanog i proverenog posrednika. Oni moraju da imaju određeni nivo obuke, a takođe prolaze kroz redovnu obuku svake godine kako bi održavali svoje znanje i sposobnosti.

Pet  razloga zašto je svakoj kompaniji potreban broker u osiguranju

Znamo da može biti teško osetiti entuzijazam zbog osiguranja. U najvećem delu, to je jedna od onih stvari koje kupujemo jer moramo, ne nužno zato što to želimo.

Ali pitanje osiguranja i posedovanja pravog osiguravajućeg pokrića u slučaju štetnog događaja je od vitalnog značaja. Sve manje od toga može dovesti do trajnog zatvaranja vašeg poslovanja.

Znamo da ne razmišljate o tome da samostalno radite svoje pravne poslove ili medicinske testove. Pa zašto bi vaše osiguranje bilo drugačije? Ono može biti podjednako važno u zaštiti onoga do čega vam je stalo. Upravo to je mesto gde broker u osiguranju može da pomogne.

Ako do sada niste radili sa posrednikom u osiguranju, verovatno ste nesvesni mnogih koristi koje on može doneti vašem privatnom životu ili poslu. Kako bismo vaš život učinili lakšim, mi smo pripremili najbolje razloge za korišćenje brokera za sve vaše potrebe u osiguranju.

Zašto vam je potreban broker?

  1. U sigurnim ste rukama: Brokeri su stručnjaci za osiguranje i upravljanje rizicima i mogu da vam pruže savete o osiguranju koje je vašem poslovanju zaista potrebno da opstane i napreduje - ne samo ono što mislite da će možda biti potrebno. Oni poznaju tržišta osiguranja i svesni su rizika sa kojima se suočavaju preduzeća svih vrsta, tako da možete biti sigurni da će osiguranje koje zaključite zaista zaštiti vaše poslovanje u slučaju štetnog događaja.
  2. Učinite svoj život jednostavnijim: Svi smo izgleda zauzetiji nego ikada, žestoko braneći gotovo svaki trenutak našeg slobodnog vremena. Važno je predahnuti s vremena na vreme, pa zašto onda provoditi sate svog dragocenog vremena tražeći pravo osiguranje za vas kada broker već temeljno poznaje tržište? Oni su proveli radne sate u razjašnjavanju polisa i razumevanju onoga što je zaista pokriveno, kako vi to ne biste morali da radite. Umesto toga, možete ići i čitati knjigu, igrati se sa decom, ili voziti bicikl.
  3. Lični pečat: Svi dobri posrednici u osiguranju obezbeđuju personalizovanu uslugu. Oni izdvajaju vreme da shvate vaše poslovanje i izgrade dugoročne odnose sa svojim klijentima. Nije neuobičajeno za brokeri obezbede tako dobru uslugu da uspevaju da zadrže klijente godinama - čak i decenijama. Ko može da garantuje takvu vrstu predanosti od računara, zar ne?
  4. Štedi vreme u momentu nastanka štete: Istraživanja pokazuju da proces rešavanja odštetnog zahteva sa osiguravačem može biti još veći stres nego incident koji je izazvao samu štetu! Niko ne želi taj stres, ali kada radite sa brokerom on će se nositi sa procesom nadoknade štete za vas, čime dobijate jednu stvar manje za brigu. Još bolje, ako koristite brokera statistički je verovatnije da će vaš odštetni zahtev biti plaćeni, i to na višem nivou.
  5. Stalna stručnost: Nadovezujući se na raniju tačku da osiguranje nije previše zanimljivo za laika, ako sarađujete sa posrednikom u osiguranju, on će vas posavetovati u vezi sa najnovijim rizicima u nastajanju, koji utiču na vašu oblast poslovanja, jer su po prirodi posla dobro informisani i upoznati sa najnovijim proizvodima osiguranja na tržištu za zaštitu od njih.
Последњи пут измењено subota, 21 januar 2017 19:17

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  1. Popularno
  2. Aktuelno
  3. Komentari

 

Kalendar

« Мај 2018 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31