Odmaraliste na Zlatiboru - DUNAV Odmaraliste na Zlatiboru - DUNAV Goran Djakovic

BOGATA PONUDA ODMARALIŠTA „DUNAV“ NA ZLATIBORU Истакнут

Аутор  dec 19, 2016
ZLATIBOR – U susret predstojećim novogodišnjim praznicima i zimskoj sezoni, „Dunav turist“ je, kako je danas rečeno, za goste Odmarališta „Dunav“ na Zlatiboru pripremio specijalnu ponudu i bogat zabavni sadržaj.

Odmaralište „Dunav“ na Zlatiboru je, kako je u izjavi za Tanjug rekao direktor „Dunav turista“ Duško Kovačević, pripremilo za posetioce četvorodnevni novogodišnji paket, počev od 31. decembra do 3. januara, koji podrazumeva tri noćenja.

U paket je, kako je dodao, uključen svečani doček Nove godine, kao i repriza dočeka, uz adekvatan muzički program.
Novina u odnosu na prethodne godine je, prema njegovim rečima, ski škola za decu školskog uzrasta na padini neposredno pored objekta, kao i poseban novogodišnji zabavni sadržaj za decu koja će biti odvojena od roditelja za sam doček Nove godine i za reprizu.
 
Kada je reč o rezervacijama, trenutna situacija je, kako je naveo Kovačević, dobra i sve ide u skladu s planom.
„Rasprodali smo najkvalitetnije i najbolje smeštajne jedinice. Ostalo je još nekoliko soba, a očekujemo da ćemo već u toku sledeće nedelje rasprodati kompletan novogodišnji program, pošto je na samom Zlatiboru izuzetno velika tražnja, kao i u Odmaralištu ‘Dunav’“, rekao je Kovačević.
Direktor je ukazao na to da je sezona praktično povećana na dva meseca zbog pomeranja raspusta u Srbiji i u okolnim zemljama u prošloj godini, te da će, ukoliko bude dobra vremenska prognoza, odnosno adekvatan snežni pokrivač, popunjenost tog turističkog zdanja biti veća od 90 procenata.
Kovačević ističe i da veliko interesovanje vlada za kongresni turizam, ali je ono rezervisano za pojedine mesece u godini kao što su maj, jun i prva polovina jula, kao i oktobar i novembar.

„Ove godine na Zlatiboru, kao i u celoj Srbiji, zabeležen je znatan rast broja noćenja kako domaćih tako i stranih turista. Mi smo se u tu tendenciju uklopili, s tim da u našem odmaralištu beležimo rast veći od 25 posto u odnosu na prošlu godinu“, rekao je Kovačević.
Direktor Kovačević očekuje da će se ta tendencija intenzivnije nastaviti s izgradnjom auto-puta, jer će Zlatibor na taj način biti dostupniji i za vikend-turizam, kao i za velike kongrese koji će se, kako je naveo, iz Beograda zasigurno preseliti na Zlatibor.
Odmaralište „Dunav“ predstavlja moderan objekat koji sa svojim kapacitetima i opremom gostima pruža kompletan ugođaj, bilo da se radi o odmoru ili realizaciji poslovnih aktivnosti. Odmaralište se prostire na gotovo 2.600 kvadratnih metara.
Posetiocima su na raspolaganju 24 sobe i sedam apartmana, zatim velnes i fitnes centri s odgovarajućim programom, bilijar sala, restoran sa 105 mesta, galerija i atrijum, kao i moderno opremljen kongresni salon sa 150 mesta i VIP salon sa 16 mesta.
Ukoliko želite da budete deo novogodišnjeg slavlja i zimske zlatiborske idile u Odmaralištu „Dunav“ u centru Zlatibora, telefoni za rezervacije su 031/842 181 i 031/ 841 126, a detaljnije informacije o sadržaju ponude dostupne su na internet adresi www.dunavturist.rs, poručuju iz Odmarališta „Dunav“.
 
Последњи пут измењено ponedeljak, 19 decembar 2016 08:19

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  1. Popularno
  2. Aktuelno
  3. Komentari

 

Kalendar

« Мај 2018 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31