Одштампајте ову страницу
Ilustracija: NIS Ilustracija: NIS Goran Đaković

Nove pogodnosti za kupce NISOTEC proizvoda i korisnike NIS Agro kartice Истакнут

Аутор  nov 24, 2018

Kvalitetna mehanizacija, neophodna za obradu useva, u velikoj meri utiče na ostvarenje prinosa poljoprivrednih proizvoda, ali i na njihov kvalitet. Ako se, međutim, mehanizacija nepravilno primenjuje, ili ne održava, posledice mogu biti značajne. Povećana svest, kako zemljoradnika, tako i čitave zajednice, o neophodnosti ulaganja u poljoprivredu, a samim tim i u adekvatnu mehanizaciju, uticaće pozitivno na kvalitet proizvodnje, ali i na ovu privrednu granu, na kojoj počiva nacionalna bezbednost.
Poslednjih decenija traktori su doživeli veliki tehnički razvoj, koji se između ostalog odnosi na sklopove transmisionog i hidrauličkog sistema. Za razliku od putničkih vozila, traktori, kao i ostale savremene poljoprivredne mašine, rade u specifičnim uslovima i zahtevaju korišćenje visokokvalitetnog ulja, koje pri ekstremnom radu motora mora da obezbedi njegovo lako startovanje bez obzira na temperaturu okoline, da mu obezbedi dobru unutrašnju čistoću i dobru zaštitu od korozije. Statički podaci pokazuju da neodgovarajuća maziva u 50% slučajeva dovode do otkaza sistema i velikih troškova.


Svojim potrošačima kompanija NIS nudi veoma široku ponudu visokokvalitetnih maziva pod brendom NISOTEC. Zahvaljujući konstantom unapređenju proizvodnje, paleti preko 170 vrsta proizvoda i 500 različitih artikala, kao i kvalitetom ulja koji potvrđuje više od 30 odobrenja najpoznatijih proizvođača motornih vozila, brend NISOTEC je već nekoliko godina lider na domaćem tržištu maziva i jedan od deset najprodavanijih brendova na Balkanu. Dodatno, posebnu pažnju prilikom dolaska hladnijeg vremena treba obratiti na antifriz, tako da se na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama tokom meseca novembra uz kupljeni NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100, od 1kg, na drugi kupljeni proizvod ostvaruje 50% popusta. Reč je o antifrizu vrhunskog kvaliteta koji štiti motor i hladnjak vozila na izuzetno niskim temperaturama, i do -37°C, dok istovremeno pruža i izuzetnu zaštitu od korozije svih metalnih delova. Pored pouzdane zaštite motora od mržnjenja i korozije, dodatna pogodnost ovog proizvoda je i što ima duži vek trajanja, do pet godina, čime se ostvaruje i dodatna ušteda.


Imajući u vidu da su radovi u polju nezamislivi bez upotrebe poljoprivrednih mašina a da je za adekvatnu mehanizaciju od ključnog značaja i upotreba odgovarajućeg ulja, kompanija NIS je korisnicima NIS Agro kartice obezbedila popust od 15 odsto prilikom kupovine proizvoda iz palete NISOTEC ulja i maziva.


Takođe, korisnici NIS Agro kartice u prilici su da tokom cele godine ostvare dodatne pogodnosti prilikom kupovine goriva, dopunskog asortimana kao i TNG boca za domaćinstvo na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji
Kompanija NIS, kao vodeća naftna kompanija na domaćem tržištu, prepoznala je značaj razvoja poljoprivrede za domaću privredu i već pet godina obezbeđuje posebne pogodnosti za poljoprivrednike, korisnike NIS Agro kartice. Preko 130.000 zadovoljnih korisnika NIS Agro kartice govori o značaju ovog vida podsticaja, koji efikasno rešava potrebe poljoprivrednika na celoj teritoriji Republike Srbije. Kvalitetom i širokom paletom svojih proizvoda, kao i pogodnostima koje uz njih pruža, NIS dodatno pomaže najznačajnijoj grani naše privrede.