Ilustracija: detalj sa prethodne dečije pijace na Omladinskom trgu u Zemunu Ilustracija: detalj sa prethodne dečije pijace na Omladinskom trgu u Zemunu Milica Lukić

Neobičan spektakl za najmlađe Истакнут

Аутор  sep 28, 2017

DEČIJA PIJACA NA KALENIĆU UZ DRUŽENjE SA JUNACIMA CRTANOG FILMA „PATROLNE ŠAPE“


U okviru manifestacije „Dani evropske baštine“, koja se ove godine održava pod sloganom „Nasleđe i priroda: Lepeza mogućnosti“, JKP „Gradske pijace“ i GO Vračar organizuju Dečiju pijacu na pijačnom platou pijace „Kalenić“ u subotu, 30. septembra.


Svečano otvaranje u 11 časova (Maksima Gorkog bb)

Prisutnima će se obratiti mr Ivan Sočo, direktor JKP „Gradske pijace“ i prof. dr Milan A. Nedeljković, predsednik GO Vračar.

Učesnici na Dečijoj pijaci biće deca predškolskih ustanova i učenici osnovnih škola koje se nalaze na teritoriji opštine Vračar. Posetioci manifestacije imaće prilike da uživaju u različitim radionicama, izložbama, da se upoznaju sa raznovrsnim sekcijama škola, a najmlađi učesnici, predstaviće svoje veštine na kreativnim radionicama na temu „voće i povrće“, kao i scenskim nastupima.


U bogatom muzičko-scenskom nastupu, sugrađane očekuju: recitali, nastupi školskih horova, revija maski, kao i nastupi kulturno-umetničkih društava.


Učesnici manifestacije: Muzej grada Beograda, OŠ. „Jovan Miodragović“, „Dušan Dugalić“, „Vladislav Ribnikar“, „Kralj Petar II Karađorđević“, „Svetozar Marković“, „Siniša Nikolajević“, vrtići „Srećkolino“, „Nada Purić“, „Sveti Sava“ „Mića i Aćim“, Javni akvarijum i tropikarijum, udruženje „Ama baš za decu“, kao i Kulturno-umetnička društva „Ivo Lola Ribar“ i „Zora“.


Na ovoj jedinstvenoj manifestaciji, posetioci će se družiti sa maskotama najpopularnijeg crtanog filma na svetu „Patrolne šape“, te pozivamo sve mališane i njihove roditelje da nam se pridruže!


Ulaz je slobodan!

  Detalj sa prethodne dečije pijace na Omladinskom trgu u Zemunu

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  1. Popularno
  2. Aktuelno
  3. Komentari

 

Kalendar

« Август 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31