Ilustracija: detalj sa svečane ceremonije - Proglašeni pobednici petog ciklusa Intesa farmer takmičenja Ilustracija: detalj sa svečane ceremonije - Proglašeni pobednici petog ciklusa Intesa farmer takmičenja Milica Lukić

Nagrađeni najbolji poljoprivrednici u 2017. godini Истакнут

Аутор  okt 31, 2017

Banca Intesa je proglasila pobednika takmičenja za najuspešnije poljoprivredne proizvođače Intesa Farmer 2017, na svečanoj ceremoniji kojoj su prisustvovali Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović i najviši predstavnici banke.

Robert Silađi iz Bajše kod Bačke Topole osvojio je prvo mesto u kategoriji Intesa Stočar, dok je Vladimir Ostojić iz Sremske Mitrovice pobednik u kategoriji Intesa Ratar. Dušan Petrović iz Gospođinaca kod Žablja bio je najuspešniji u kategoriji Intesa Povrtar, dok je Zorica Kovačević iz Čerevića kod Beočina odnela pobedu u kategoriji Intesa Voćar, a Stevica Marković iz Brestovca kod Leskovca u kategoriji Slow Food proizvođač.

  

 Goran Đaković i Dušan Petrović - najuspešniji u kategoriji Intesa Povrtar

Banca Intesa je pobednike konkursa nagradila studijskim putovanjem na međunarodni sajam poljoprivrede Agritech 2018. godine, koji se održava u Tel Avivu od 8. do 10. maja 2018. godine.

Na peti ciklus Intesa Farmer se prijavilo više od 600 poljoprivrednika.

                  

                  Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović

Najbolje poljoprivrednike je odabrao stručni žiri u sastavu: Predrag Milenović, direktor Sektora za poslovanje sa malim biznisom Banca Intesa, Đorđe Radulović, direktor Odeljenja za upravljanje prodajom registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, Banca Intesa, Vojislav Živanović, menadžer za sponzorstva, donacije i događaje Banca Intesa, Draginja Đurić, predsednik izvršnog odbora Banca Intesa, Biađo Karano (Biagio Carrano), predsednik Udruženja Slow Food konvivijuma u Srbiji i Goran Đaković, glavni urednik časopisa Agrobiznis magazin.

Banca Intesa je jedna od vodećih banaka na domaćem tržištu u pogledu podrške poljoprivredi. U toku prvih sedam meseci 2017. godine, banka je registrovanim poljoprivrednim proizvođačima odobrila 23,2 miliona evra kredita i ostvarila rast novih plasmana od 9,3 odsto u poređenju sa istim periodom prethodne godine.

Opširnije u Agrobiznis magazinu za mesec novembar. 

 

 

Последњи пут измењено utorak, 31 oktobar 2017 12:52

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  1. Popularno
  2. Aktuelno
  3. Komentari

 

Kalendar

« Септембар 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30