ilustracija: Konferencija za medije povodom zvanične italijanske kolektivne izložbe ilustracija: Konferencija za medije povodom zvanične italijanske kolektivne izložbe Milica Lukić

Predstavljen program aktivnosti za Međunarodni poljoprivredni sajam Истакнут

Аутор  maj 09, 2017

Na konferenciji koja je održana danas u sedištu Agencije ICE u Beogradu za predstavnike srpskih medija i italijanskih medija u Srbiji, predstavljen je program aktivnosti koje će u okviru 84. Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu realizovati Agencija ICE preko svoje kancelarije u Beogradu, a koje finansira italijansko Ministarstvo ekonomskog razvoja. Na konferenciji su učestvovali Giovanni Mafodda, direktor ICE Srbija, Daria Janjić, pomoćnik ministra u sektoru za međunarodnu saradnju ispred Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije, i Matthias Claivaz, prvi sekretar i šef ekonomskog odeljenja Ambasade Italije u Beogradu. 

U Hali 1 Novosadskog sajma, Hajduk Veljkova 11, će u okviru italijanskog štanda svoje proizvode izlagati 14 italijanskih firmi koje će predstaviti bogatu italijansku tradiciju u domenu voćnih rasada, tehnologija i mašina za tretmane nakon berbe, za navodnjavanje, za ambalažiranje, za prehrambeno-prerađivačku industriju, obradu mesa, kao i postrojenja i mašine za upotrebu u poljoprivredi (u prilogu je spisak izlagača).

 Tokom Sajma poljoprivrede na italijanskom štandu biće održana dva seminara u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije i Privrednom komorom Srbije, koja će predstaviti najbolje italijanske prakse i iskustva i saradnju sa Srbijom. 16. maja od 11 do 13 časova u sali 4 Kongresnog centra "Master" je seminar pod nazivom "Inovacije u poljoprivrednoj proizvodnji". Ovaj dan biće predstavljen i predstojeći sajma Agrilevante, jedna od vodećih italijanskih manifestacija posvećenih poljoprivrednim mašinama. 18. maja od 11 do 13 časova u sali 4 Kongresnog centra "Master" sa temom "Prednost udruživanja i stvaranje proizvoda sa dodatnom vrednošću u sektoru mleka".

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

  1. Popularno
  2. Aktuelno
  3. Komentari

 

Kalendar

« Јул 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31